Danders And More

Vacant positions at DANDERS & MORE

Vacant positions will be announced on this site, relevant job databases and in the press.

DANDERS & MORE søger advokatfuldmægtig/ung advokat

Da vi har travlt søger vi en yderligere advokatfuldmægtig til vores juridiske team hos DANDERS & MORE. Både kandidater fra sommeren 2021 og advokatfuldmægtige med erfaring samt nyuddannede advokater kan komme i betragtning.

Hos DANDERS & MORE lægger vi vægt på et uhøjtideligt, men professionelt arbejdsmiljø, hvor fagligheden er høj og relationerne til dine kollegaer er tætte. Vi lægger også stor vægt på, at der er en god stemning på kontoret og plads til humor – også når vi har travlt.  

Som advokatfuldmægtig/advokat hos os vil du blive stillet overfor mange forskelligartede erhvervsretlige opgaver, men du vil altid være i tæt dialog og sparring med den ansvarlige advokat/partner og dine øvrige kollegaer. DANDERS & MORE er et kontor, som er kendetegnet ved samarbejde og sparring på tværs af de forskellige specialområder. 

Du vil primært komme til at arbejde indenfor generel erhvervs- og selskabsret. Vi forventer, at du arbejder fokuseret og resultatorienteret og kan arbejde godt og struktureret både i teams og selvstændigt. Derudover forventer vi, at du kommunikerer stærkt og klart, både skriftligt og mundtligt.

En del af kontorets klienter er internationale, hvorfor det er vigtigt, at du har et godt niveau i både skriftligt og mundtligt engelsk. 

Send din ansøgning inden mandag den 10. maj 2021, vedlagt eksamensbevis, karakterudskrift fra kandidatuddannelsen og CV, samt eventuelle andre relevante bilag ved at klikke here.

Unsolicited applications

We always welcome unsolicited applications.

Your application, CV and relevant documents should be uploaded through this link

Applications sent by e-mail will be deleted before reading.

We look forward to hearing from you.