Danders And More

Impero A / S

DANDER & MORE bistod Impero A/S med notering på NASDAQ First North Growth Market.

DANDERS & MORE rådgav IMPERO A/S i forbindelse med dets notering til handel på Nasdaq First North Growth Market torsdag den 22. april 2021, herunder om de juridiske forhold i forbindelse med noteringen, hvilket blandt andet omfattede bistand i forbindelse med virksomhedsbeskrivelse, juridisk due diligence og rådgivning om selskabs- og børsretlige forhold.

IMPERO A/S er et dansk “Software-as-a-Service” (SaaS) selskab, som har udviklet en compliance management platform til brug for håndtering af compliance, risk management og kontrol i virksomheder. Udviklingen af platformen startede i 2014, og i 2015 fik selskabet sin første kunde. I øjeblikket har selskabet 94 kunder, heriblandt en tredjedel af C25-selskaberne og Volkswagen.

Der var forud for noteringen en massiv interesse blandt investorerne, hvilket medførte en overtegning på 324 pct. i forhold til det samlede udbud af aktier. Ved børsintroduktionen blev der rejst 40 mio. kr., som bl.a. skal bidrage til IMPERO A/S’ salgsfremmende aktiviteter og produktudvikling over de kommende år.

DANDERS & MORE rådgiver om alle aspekter i forbindelse med børsnoteringer – herunder de nødvendige overvejelser og tiltag, som virksomheder bør gøre sig forud for og i forbindelse med en børsnotering.