Danders And More

Ledige stillinger hos DANDERS & MORE Advokatfirma

Ledige stillinger bliver slået op her på siden,
på relevante jobbørser og i pressen.

DANDERS & MORE søger advokatfuldmægtig/ung advokat

Da vi har travlt søger vi en yderligere advokatfuldmægtig til vores juridiske team hos DANDERS & MORE. Både kandidater fra sommeren 2021 og advokatfuldmægtige med erfaring samt nyuddannede advokater kan komme i betragtning.

Hos DANDERS & MORE lægger vi vægt på et uhøjtideligt, men professionelt arbejdsmiljø, hvor fagligheden er høj og relationerne til dine kollegaer er tætte. Vi lægger også stor vægt på, at der er en god stemning på kontoret og plads til humor – også når vi har travlt.  

Som advokatfuldmægtig/advokat hos os vil du blive stillet overfor mange forskelligartede erhvervsretlige opgaver, men du vil altid være i tæt dialog og sparring med den ansvarlige advokat/partner og dine øvrige kollegaer. DANDERS & MORE er et kontor, som er kendetegnet ved samarbejde og sparring på tværs af de forskellige specialområder. 

Du vil primært komme til at arbejde indenfor generel erhvervs- og selskabsret. Vi forventer, at du arbejder fokuseret og resultatorienteret og kan arbejde godt og struktureret både i teams og selvstændigt. Derudover forventer vi, at du kommunikerer stærkt og klart, både skriftligt og mundtligt.

En del af kontorets klienter er internationale, hvorfor det er vigtigt, at du har et godt niveau i både skriftligt og mundtligt engelsk. 

Send din ansøgning inden mandag den 10. maj 2021, vedlagt eksamensbevis, karakterudskrift fra kandidatuddannelsen og CV, samt eventuelle andre relevante bilag ved at klikke her.

Uopfordrede ansøgninger

Vi vil altid gerne have uopfordrede ansøgninger.

Ansøgning og relevante bilag skal uploades her

Ansøgninger sendt pr. e-mail vil blive slettet automatisk.

Vi glæder os til at høre fra dig!