Danders And More

Ledige stillinger hos DANDERS & MORE Advokatfirma

Ledige stillinger bliver slået op her på siden,
på relevante jobbørser og i pressen.

DANDERS & MORE søger receptionist / office manager

Vi søger en udadvendt og serviceminded medarbejder til at varetage funktionen som receptionist/office manager på vores kontor i indre by.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i klientmodtagelse, mødeopdækning/-afrydning, lettere indkøb/ærinder, opsætning af frokostbuffet, forsendelser, lettere kontoropgaver m.v. Du vil være ansvarlig for at sikre, at mødelokaler og tilstødende arealer altid fremstår pæne, ryddelige og indbydende, og det er derfor vigtigt, at du har øje og sans for de små detaljer, samt gode idéer til optimering og forbedring af mødefaciliteter og arbejdsgange. Derudover vil du få ansvaret for kontakt til vores rengøringsfirma og diverse leverandører.

Du vil være det første ansigt, som vores klienter møder, og derfor er det vigtigt, at du er imødekommende, smilende og præsentabel.

Arbejdstiden vil som udgangspunkt være mandag til torsdag 8:30 til 16:00, fredag til 15:00. Der kan forekomme overarbejde.

Hos DANDERS & MORE vil du komme til at arbejde i et uhøjtideligt, men professionelt arbejdsmiljø. Vi lægger stor vægt på, at der er en god stemning på kontoret og plads til humor – også når vi har travlt. 

Send din ansøgning og CV, samt eventuelle andre relevante bilag hurtigst muligt og senest inden den 25. august 2021 ved at klikke på www.dandersmore.com

Uopfordrede ansøgninger

Vi vil altid gerne have uopfordrede ansøgninger.

Ansøgning og relevante bilag skal uploades her

Ansøgninger sendt pr. e-mail vil blive slettet automatisk.

Vi glæder os til at høre fra dig!