Danders And More

M&A/Transaktioner & kapitalforhold

DANDERS & MORE har en lang og alsidig erfaring med overdragelser indenfor alle brancher.

Vi fungerer som sparringspartner, og vi rådgiver både danske og udenlandske klienter i forbindelse med

  • køb og salg af virksomheder samt aktiviteter
  • køb og salg af ejendomme/ejendomsselskaber
  • rådgivning i forbindelse med børsforhold, emissioner og prospekter
  • rådgivning i forbindelse med kapitalfremskaffelse
  • restruktureringer og generationsskifter

Vi ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger

Rådgivningen har altid som fokus at tilrettelægge og optimere transaktionen og processen fra start til slut og omfatter tillige due diligence og udarbejdelse af den nødvendige dokumentation for at sikre den optimale aftale for vores klienter. Parterne i en virksomhedsoverdragelse har brug for juridisk rådgivning med kommerciel forståelse og bistand til projektledelse og planlægning af processen.

Vi har over tid oparbejdet et ry som en innovativ og professionel M&A rådgiver hos en meget bred vifte af klienter, fra multinationale og børsnoterede selskaber over mindre og mellemstore danske virksomheder til enkeltpersoner.

Vi er ikke kun advokater, men også betroede forretningsrådgivere, som bistår klienterne med at lukke aftaler og håndtere komplekse transaktioner.

Man kan følge i andres fodspor, eller man kan træde sine egne og gå først ind i nye territorier. Hos DANDERS & MORE søger vi konstant nye forretningsveje i samarbejde med vores klienter – og tilpasser vores juridiske færdigheder til klientens forretningsmål.