Danders And More

DANDERS & MORE er et internationalt orienteret advokatkontor. Med udgangspunkt i vores base i København og London, varetager vi ligeledes lokale og internationale forhold for vores klienter. Vi er kendt for og tilstræber altid, at levere en dedikeret exceptionel service til vores klienter.

Betroet rådgiver for klienter verden over

Det er vores opgave at skabe værdi. Vores klienter er professionelle og forventer med rette professionel håndtering af de forhold, som de betror os løsningen af. Den værdi leverer vi dagligt ved anvendelse af vores viden om både lokale og internationale forhold, men den afgørende faktor er det personlige engagement for vores klienters sag gennem hele processen.

DAM-0899

Advokatfirma med juridisk og forretningsmæssigt udsyn

DANDERS & MORE yder juridisk rådgivning og sparring til mindre og mellemstore private virksomheder, investeringsselskaber og investorer såvel som finansielle institutioner. Vores strategiske fokus er transaktioner, herunder fast ejendom og entreprise, samt corporate & commercial.

Da mange af vores klienter har en international forretning, går vores rådgivning ofte på tværs af landegrænser. Ved at kombinere vores viden om lokale forhold og erfaring med det internationale marked er vi i stand til at levere relevante løsninger – og med tilstedeværelse i London er vi der, hvor den globale forretningsverden mødes.

Som virksomhed har vi hos DANDERS & MORE et ansvar for at fremme vores klienters interesser bedst muligt. Derfor vil du, som klient, mærke en markant tilstedeværelse og tilgængelighed på tværs af organisationen. Vores personlige relation til alle klienter og den tætte opfølgning gør, at vi skiller os markant ud.

Claus Abildstrøm, Partner