menu-icon-mobile

ADVOKATPARTNERSELSKAB

Vi prioriterer datasikkerhed og fortrolighed højt. Og anvender og registrerer i visse situationer en række personoplysninger om dig, bl.a. når du bruger vores hjemmeside, etablerer et klientforhold hos os, og anvender de services og funktioner vi tilbyder.

Privatlivspolitik

Hos Danders & More har du ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi behandler om dig, med visse undtagelser, der er fastsat i lovgivningen. Endvidere har du ret til berigtigelse af dine personoplysninger eller bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

 

Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig, uden unødigt ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er nødvendigt for at besvare en henvendelse fra dig.

 

Under visse omstændigheder kan du også anmode om, at vi giver dig en kopi af dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, og anmode om, at vi transmitterer oplysningerne til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

 

I tilfælde af, at dine personoplysninger behandles for, at Danders & More kan forfølge en nødvendig og legitim interesse, har du endvidere ret til at gøre indsigelse mod behandlingen.

 

I tilfælde af, at Danders & More behandler dine personoplysninger på baggrund af et samtykke, kan du til enhver tid meddele os, at du ønsker at tilbagetrække dit samtykke, hvorefter Danders & More ikke længere vil behandle dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger fx i henhold til anden lovgivning. Du skal være opmærksom på, at såfremt du tilbagetrækker et samtykke, vil Danders & More ikke længere have mulighed for at udøve de forpligtelser Danders & More havde overfor dig baseret på samtykket.

 

Ovenstående rettigheder har du efter databeskyttelsesforordningen og henvendelse i forbindelse hermed kan sendes til Danders & More via e-mail på info@dandersmore.com, angiv venligst ”Privatlivspolitik” i emnefeltet.

 

Vi beder om, at du i forbindelse med henvendelser vedrørende dine rettigheder giver os tilstrækkelige oplysninger til, at vi kan behandle din henvendelse, herunder dit fulde navn og din e-mailadresse, så vi kan identificere dig og svare på din anmodning. Vi vil svare på din henvendelse hurtigst muligt.